Archive for the ‘Musik’ Category

Hess Is More.. underlig?

Saturday, May 17th, 2008

Danmarks Radio P3 har haft ‘Hess Is More‘ som ugens uundgåelge.. De har spillet nummert ssshhhh, der stammer fra pladen Denial, nummert ligger i Part 3 nummeret.. Du kan lytte det på myspace.

Da jeg syntes godt om nummeret, så jeg besøgte kunstnerens hjemmeside, og fandt et link til en sider der hedder: ilovetoforgetaboutmyself – det er en lille underlig film og ved slutningen henviser den til en anden underlig film.

De har relation til teksterne på pladen..

Her er link til at alle film stumperne – jeg tror det er den rigtige rækkefølge

ilovetoforgetaboutmyself

itonlymadehimtalk

ineededthemoney

ssshhhh

Jeg har faktisk lige købt albumet – det er helt udemærket – jeg har aldrig hørt noget fra Hess Is More før, men jeg er også blot en ignorant..

Gratis Flysimulator

Tuesday, September 11th, 2007

Der findes også en opensource flysimulator: FlightGear

_________________________________

Google har tilføjet en flysimulator til deres GoogleEarth (Google Flight Simulator). du behøver ikke engang købe dig adgang til 20$ versionen af programmet – det virker også til gratis versionen.

Efter at have startet GoogleEarth som normalt, trykker du CTrl+ALT+A og så starter du spillet.

google_fs_menu.jpg

Du kan vælge mellem to fly typer – en F-16 eller et mindre privat propel fly – der er så mulighed for at vælge et par forskellige lufthavne, hvor du kan starte.

Det er ikke lige så imponerende som fx Microsofts fly simulator spil – men det giver en ok fornemelse – og hvis man ikke har lyst til at bruge mellem 400-600 for et spil – så er det et meget sjov alternativ.

google_fs_small.jpg

Du kan læse mere på Google Earth FS side, og hvis du har en ældre GoogleEarth – så skal den nok lige opdateres.